Dôme Deco Winter Collection 17/18

In News by Simone van Es

Dit weekend deed ik inspiratie op tijdens de Dôme Deco Homeshow Winter Collection 17/18. Met het prachtige door Dôme Deco ingerichte Terhills Hotel in Maasmechelen als decor en de presentatie van de collectie op het hoofdkantoor daar vlakbij.

Deze Belgische leverancier laat interieur collecties zien die zich het beste laten beschrijven als Cosmopolitan Living. Met inspiratie en invloeden van over de hele wereld maakt het merk iedere keer weer verrassende en unieke combinaties van kleur en textuur. Tijdens de Homeshow werd een aantal warme, uitnodigende en verfijnde interieurthema’s gepresenteerd met een luxe ondertoon. Meubels, accessoires, verlichting en textiel die perfect passen in een Urban life style. Nu alweer zin in de winter!

Simone van Es interiors

 

Foto: Terhills Hotel Maasmechelen, DômeDeco